Network Digital Menu Boards


Network Digital Menu Boards

Met deze nieuwe menu boards kunt u snel uw zaak tot een hoger niveau brengen. Indien u ze nu aankoopt, kunt u de eerste 12 maanden gratis gebruik maken van het cloud based content management systeem!

U betaalt niets voor de eerste 12 maanden en krijgt volledige en onbeperkte toegang tot de software, evenals de levenslange technische ondersteuning. Verder kunt u de licentie uitbreiden naar 3 jaar of levenslang.


Gratis Templates

Maak gebruik van de exclusieve bibliotheek van onze Digital Signage sjablonen. Binnen elk voorontwerp krijgt u originele mediabestanden, een sjabloon-layout alsook een afspeellijst.


Naadloze overgang

Door de smalle rand van de Digital Menu Boards kunt u uw menu centraal zetten. Wanneer er meerdere Menu Boards naast elkaar hangen is er praktisch en onzichtbare overgang.


24 / 7 Gebruik

Deze schermen zijn gemaakt met commercial grade panel en de componenten zijn opgebouwd om constant 24/7 aan te liggen in tegenstelling tot andere schermen.


Scherm synchronisatie

U kunt uw Digtal Menu Boards synchroniseren over meerdere schermen, op voorwaarde dat ze verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Dit is ideaal voor het gebruik van menu's.